Annuleringsbeleid

Altijd kosteloos wijzigen in overleg

✓ Transparant beleid

✓ altijd kosteloos wijzigen in overleg*

✓ flexibel in oplossingen

Na regen komt zonneschijn!

Het gaat misschien regenen; wat nu?

Wij varen ruim acht maanden per jaar vanaf begin maart tot en met eind oktober. Met name in het voor- en naseizoen kan het weer weleens een beetje tegen zitten. Het blijft natuurlijk Nederland!

Tegen de korte buitjes hebben wij paraplu’s, poncho’s en vele bruggen om onder te schuilen. Bij frisse temperaturen kunnen wij zelfs nog dekentjes meeleveren. Kortom, geen zorgen als buienrader enig blauw laat zien. Dit verschilt ook nog is van uur tot uur is onze ervaring. Heb je toch twijfels? Bel ons even op en dan overleggen we de mogelijkheden. Ons beleid luidt in ieder geval als volgt:

  • Wijzigen binnen 24h: dit kan altijd kosteloos in telefonisch overleg tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode. Wel kunnen we je vragen om flexibel te zijn in plannen van een nieuw vaarmoment. 
  • Wijzigen tussen 24h en 7 dagen: dit kan altijd kosteloos. Wel vragen we je om wijzigingen zo snel mogelijk aan ons door te geven zodat wij weer iemand anders blij kunnen maken met jouw bootje. 
  • Annuleren binnen 24 uur voor vertrek: volledige huursom verschuldigd
  • Annuleren tussen 7 dagen en 24 uur voor vertrek: 25% van de huursom verschuldigd
  • Annuleren langer dan een week voor vertrek: geheel kosteloos

Wat te doen bij extreem weer?

Mocht er voorafgaand aan de vaart dusdanig slecht weer voorspeld worden dat uitvaren onverantwoord is, dan kunnen wij (uiteraard in overleg) besluiten de vaart niet door te laten gaan. Veilig varen staat te allen tijde voorop bij ons! In dergelijke gevallen is het wijzigen / annuleren van de vaart altijd kosteloos.

Hoe kan ik een reservering annuleren / wijzigen?

Onvoorziene omstandigheden overkomen ons allemaal en je wilt de reservering wijzigen of annuleren. Daar gaan wij flexibel mee om en begrijpen dat jij het ook jammer vindt dat de tocht op dat moment niet doorgaat. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de huurperiode ben je de volledige huursom verschuldigd. Een annulering tussen de 6 dagen en 24 uur voor de huurperiode ben je 25% van de huursom verschuldigd. Alle annuleringen van een week of langer van te voren zijn geheel kosteloos.

Heb je ook een arrangement geboekt bij de vaart, dan vragen wij je even telefonisch contact op te nemen via 06-57137227 of stuur ons een mail naar info@zelfvarendenbosch.nl. Voor het annuleren binnen 24 uur voor vertrek van vaarten met arrangementen inclusief eten kunnen wij ook kosten in rekening brengen.