Covid-19 informatie

✓ ALTIJD 1.5M AFSTAND

✓ tot maximaal 5 personen*

✓ VERANTWOORD NAAR BUITEN

De meest verantwoorde manier om op dit moment Den Bosch te bezichtigen

(laatste update: 31 december 2020)

De hele wereld wordt momenteel hard getroffen door het corona virus. Ondanks dat wij gewoon open zijn hebben wij wel scherpe maatregelen genomen om de verspreiding van het virus te beperken. Daarbij volgen wij alle ontwikkelingen en richtlijnen van het RIVM en de overheid op de voet, om het huren van een bootje zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Wil je een frisse neus halen dan is het huren van een bootje daar natuurlijk een uitstekende manier voor. Op het water kom je uiteraard geen andere personen tegen binnen 1.5m en vaar je enkel met bekenden. Wél zitten aan het huren van een bootje vanuit ons bedrijfsbeleid enkele richtlijnen. Om de verhuur en het varen zo veilig mogelijk te laten verlopen hebben wij de volgende maatregelen getroffen:

  • Wij ontvangen in ieder geval tot 31-08-2020 enkel nog de volgende gasten:
    • Vrienden, huisgenoten, collega’s en andere groepen tot 4 personen  (*hierbij is ook aan boord de 1.5m regel van kracht!)
    • Gezinnen uit één huishouden tot 6 personen
  • Wij reserveren altijd voldoende ruimte tussen boekingen zodat een eventuele ontmoeting op de steiger of op de kade vermeden wordt. Daarbij gebruiken wij deze extra tijd ook om de boot grondig te reinigen en te prepareren;
  • De vaarinstructie en bootuitleg vindt plaats op 1.5m afstand;
  • Onze toiletgroep wordt meerdere keren per dag schoongemaakt;
  • Betalingen kunnen tijdelijk enkel via Ideal of per pin voldaan worden;
  • Medewerkers van Zelf Varen Den Bosch met griepklachten of verkoudheid zijn verplicht om thuis te blijven.

Wij zetten alles op alles om zo verantwoord mogelijk onze bootjes te verhuren zodat wij jou toch nog kunnen voorzien van een frisse neus, een mooie rondvaart en een gezellig uitje in deze bijzondere tijden.

Als wij allemaal ons steentje bijdragen dan kan iedereen blijven genieten van het mooie lenteweer zonder daarbij anderen in gevaar te brengen. Een rondje varen doe je enkel met een select gezelschap (vrienden, huisgenoten, familie, kinderen, etc.) en is dus ook met de huidige maatregelen een perfecte optie om er even heerlijk tussenuit te gaan. Heb je toch nog vragen of twijfels omtrent de coronasituatie, neem dan gerust contact op. Ondanks de onzekere tijden ben je dus nog steeds van harte welkom bij ons! We verwelkomen je dan ook graag… vanaf 1.5m afstand😉

Liefs,

Team Zelf Varen Den Bosch

Vragen over ons corona beleid?                                      Bel ons even op en dan helpen we je graag verder!

Vaarinstructies vanaf 1.5m