Varen & Bierproeverij

✓ cadeau tip

✓ Lokaal gebrouwen

✓ uniek in den bosch

Maximaal genieten van de beste combinaties van gerst, mout en hop!

Bierproeverij

Voorkom dorst en verwen jezelf of elkaar met een aantal sublieme speciaalbieren tijdens het varen. Heerlijk koud meegeleverd in onze speciale bierkoelers. In samenwerking met een van de beste bierbrouwers van Den Bosch voorzien wij jou graag van een aantal sublieme dorstlessers.

3 speciaalbieren p.p. 

Inclusief koeler en bijhorende glazen 

Geen proefglaasjes maar volle bierglazen!

*Vanaf 13,50 p.p 

Hoe ziet jouw volgende vrijmibo eruit? Zie jij jezelf al zitten met een heerlijke koude goudgele dorstlesser in de hand terwijl je dobbert over de Bossche wateren? Boek dan onze varende bierproeverij en geniet van onze speciale samenstellingen.

Ben jij de schipper of de BOB? Dan serveren wij jou graag ons 0.0 assortiment. Ook dit assortiment bestaat uit écht lekkere biertjes. Je vist dus niet achter het net als geen alcohol drinkt!

Al dorst gekregen tijdens het lezen? Dit arrangement is ideaal voor alle gelegenheden! Kom dus gezellig met je familie, vrienden of collega’s varen en proost met elkaar  aan boord van onze sloepjes.

Hint: ook leuk als cadeautip! Vraag bij ons naar de mogelijkheden voor een cadeaubon en geef dit unieke cadeau aan jouw geliefde of vriend(in)! 

Heb je speciale wensen of aanvullende vragen? 

Vul ons contactformulier in wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Varen & Bierproeverij