Varen & Flesje wijn/rosé

✓ cadeau tip

✓ Net waar je zin in hebt

✓ Perfecte combinatie

Proef, geniet en ontspan tijdens een vaart met een heerlijk gekoeld flesje!

Iedereen kan genieten van een glas wijn alleen drink jij liever wit, rood of toch rosé? Een wijnproeverij is de perfecte invulling voor een vrienden- of vriendinnengroep, een bedrijfsuitje of een familie uitstapje. De proeverij is zorgvuldig samengesteld naar jouw wensen zodat ieders smaakpapillen aan de beurt komen.  

Een heerlijk ontspannen vaartocht van 2 of 3 uur 

4 verschillende wijnen uit diverse windstreken met uitleg over de oorsprong en rijping

Inclusief leuke vaarroutes, brandstof en professionele vaarinstructies.

*Vanaf 14,50 p.p excl.boothuur

Je krijgt aan boord 4 geselecteerde wijnen te proeven die perfect in elkaar overlopen. Met een leuke uitleg over de geschiedenis van de wijn en het jaartal maakt de proeverij interessant voor elke liefhebber.

Standaard inbegrepen naast de wijnen serveren wij verse kaas met mosterd en een notenmix zodat je geen trek krijgt!

Dit arrangement is ideaal voor alle gelegenheden! Met familie, je vriendengroep of collega’s ontspannen en genieten van ons verfrissende assortiment.

Hint: ook leuk als cadeautip! Vraag bij ons naar de mogelijkheden voor een cadeaubon en geef dit unieke cadeau aan jouw geliefde of vriend(in)! 

Vraag vrijblijvend een persoonlijke prijsopgave op! Heb je speciale wensen of aanvullende vragen?                                                        Vul het contactformulier in wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Wijnproeverij varen
Wijnproeverij