Skip to content

1 uur varen

Reserveren

Even lekker er tussenuit? Huur een bootje en verken Den Bosch vanaf het water.

Inclusief

  • Brandstof
  • Vaarkaart
  • Vaarinstructie
  • Eventuele zwemvesten voor kinderen

50.00

✓ Géén vaarbewijs nodig

✓ De goedkoopste van Den Bosch

✓ SLOEPJE TOT 7 PERSONEN

BORG

Bij elke verhuur betaal je een borg van 100,-

VAARBEWIJS

Je hebt bij ons géén vaarbewijs nodig. 

BOOTINRICHTING 

Richt de boot in zoals jij wilt! Meer zitgelegenheid of meer comfort? Jij bepaalt!

VOORDELIG VAREN

 Wij zijn de goedkoopste bootverhuur in Den Bosch!

ETEN EN DRINKEN

Dit mag je bij ons ook zelf meenemen. Liever verzorgd worden? Check onze opties

CAPACITEIT 

Onze sloepen zijn geschikt voor maximaal 6-7 personen. 

Voor vertrek

Het is de dag van vertrek en met een beetje geluk schijnt het zonnetje. Je wordt als groep 15 minuten van te voren verwacht aan de Tramkade. Hier regelen we nog even kort de borg en nemen we het huisreglement door. Vervolgens lopen we samen naar jullie eigen sloepje die helemaal ‘ready to go’ klaarligt aan onze steiger. Hier krijg je uitleg over zowel de boot, de motor als over de mogelijke vaarroutes. Daarna kunnen de trossen los en neem je het roer in eigen handen!

 

Tijdens het varen

Benieuwd naar de Bossche highlights die goed zijn te bezichtigen vanaf het water? Aan boord vind je onze vaarkaart met daarop de mogelijke vaarroutes in combinatie met alle bezienswaardigheden. Zin in een verfrissende duik, een rustig stukje natuur of behoefte aan een toilet? Ook deze informatie vind je daarop terug, wel zo makkelijk! Let tijdens het varen natuurlijk wel op de tijd en draai na ongeveer een half uurtje weer om. Bevalt de vaart goed en wil je nog een uurtje bijboeken? Bel even op en dan bespreken we de mogelijkheden.

 

*Of reserveer een bootje voor 2 uur of 3 uur. Onze ervaring is dat onze gasten vaak liever zonder de klok in de rug eropuit trekken om lekker de tijd te kunnen nemen voor alles wat Den Bosch te bieden heeft. Een uurtje vliegt (vaart) zo voorbij!

 

Na terugkomst

Na een uur varen meren je weer aan bij de steiger, waar je netjes zal worden opgevangen. Zodra iedereen weer veilig van boord is handelen we borg af en zijn we natuurlijk erg benieuwd naar jullie ervaringen en feedback!

 

Combineer het bootje varen met een borrel of activiteit

Het huren van een bootje is perfect te combineren met een van onze arrangementen. Zo kunnen we je voorzien van allerlei lekkers gedurende de vaart, maar ook voorzien in een toffe activiteit voor, tijdens of na het varen! Bekijk ons aanbod voor de mogelijkheden.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “1 uur varen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *