Home

Zelf varen
Den Bosch

Beschikbaarheid check

* Vrijwel altijd binnen 1 uur reactie!

✓ Tot 7 personen per boot

✓ Goedkoopste van Den Bosch

✓ Géén vaarbewijs nodig

Eigenaren van Zelf Varen Den Bosch

Aangenaam!

Wij zijn twee jonge enthousiaste ondernemers met een grote liefde voor varen. Wij vinden dat een bootje huren in Den Bosch betaalbaar en daarmee toegankelijk moet zijn voor iedereen. We namen het roer in eigen handen en startte in 2020 de bootverhuur Zelf Varen Den Bosch.

Met 17 ruime en comfortabele sloepen hebben we al vele gezellige familie-uitjes, toffe vrienden borrels, memorabele bedrijfsuitjes en tal van andere prachtige herinneringen gerealiseerd. Wij zetten je graag in het zonnetje!

Dobber ontspannen door de natuur, erVAAR het culturele schoon en zie waar het schip strand. Check onze beschikbaarheid en kom genieten. Je bent van harte welkom bij ons aan boord!

Tot snel bij Zelf Varen Den Bosch!

Rashan & Patrick

Zij gingen je voor

4,9 waardering uit 400+ Google reviews 

4.9/5

Benieuwd naar onze klantenervaringen?

Bekijk onze reviews!

Onze mogelijkheden

Standaard sloep 2
Standaard sloep huren Den Bosch
Standaard sloep
Luxe sloep huren in Den Bosch
Luxe sloep bij zonsondergang
Luxe sloep met kinderen

Standaard sloep

Met heerlijke loungekussens voorin bieden onze Giethoornse Punters zowel comfort als een échte vaarbeleving. Maximaal aantal personen: 4-5

Luxe sloep

Met een stuurtje, de elektrische start en een gezellige rondzit zijn onze luxe Whaly sloepen ideaal voor beginnende vaarders. Maximaal aantal personen: 6-7

* Alle prijzen zijn inclusief brandstof, vaarinstructies, een vaarkaart en eventuele zwemvesten.
Slecht weer op de dag / tijd van vertrek? Bij ons kan je altijd kosteloos je vaart verplaatsen!

onze arrangementen

Bierarrangement aan boord in Den Bosch
Picknick arrangement
Arrangementen

Speciaalbier

Voorkom dorst en ga aan boord met drie heerlijke ijskoude speciaalbieren. Tezamen met gepaste glazen krijg je deze dorstlessers gekoeld mee in een emmertje met ijs. Koud bier zorgt voor extra vaarplezier!

Lunch (picknick)

Geniet samen van een heerlijke lunch van de Bossche broodjeszaak ‘Lekker’. Gezond, lokaal verzorgd en hartstikke vers!

Wijn / Rosé / Bubbels

Iets te vieren of gewoon zin in een lekkere fles? Er is niet altijd een reden nodig om lekker te drinken. Laat ons je verwennen met een heerlijke fles witte wijn (droog), rosé of bubbels! Deze zetten we graag koud voor je aan boord inclusief gepaste glazen!

Benieuwd naar onze meest gestelde vragen?

Wij houden van duidelijkheid!

Bootje varen Den Bosch
Tijd om te genieten!

Welke optie kies jij?
Val niet buiten de boot en leg meteen je sloepje vast!
Nog even overleggen of het weer afwachten?

✓ Goedkoopste van Den Bosch

✓ Tot 7 personen per boot

✓ Geen vaarbewijs nodig

Kom jij een bootje huren in Den Bosch?

Wij vinden dat een bootje huren in Den Bosch betaalbaar en daarmee toegankelijk moet zijn voor iedereen. Met 17 ruime en comfortabele sloepen hebben we al vele gezellige familie-uitjes, toffe vriendenborrels, memorabele bedrijfsuitjes en tal van andere prachtige herinneringen gerealiseerd.  Dobber ontspannen door de natuur, erVAAR het culturele schoon en zie waar het schip strand. Check onze beschikbaarheid en kom genieten. Wij zetten je graag in het zonnetje. Tot snel bij Zelf Varen Den Bosch!

Rashan & Patrick

Een impressie

Onze mogelijkheden

Eigenaren van Zelf Varen Den Bosch
Standaard sloep

Met heerlijke loungekussens voorin bieden onze Giethoornse Punters zowel comfort als een échte vaarbeleving. Maximaal aantal personen: 4-5

3 uur – € 95,- 
* Meest gekozen

Luxe sloep

Met een stuurtje, de elektrische start en een gezellige rondzit zijn onze luxe Whaly sloepen ideaal voor beginnende vaarders, families en kleine groepjes. Maximaal aantal personen: 6-7

3 uur – € 105- 
*Meest gekozen 

Hey, wat leuk dat je benieuwd bent naar ons! Even voorstellen: wij zijn Patrick en Rashan, de oprichters van Zelf Varen Den Bosch. Op de kade zal je ons ook ongetwijfeld nog even spreken, maar leuk om hier vast kennis te maken!

Wij zijn twee hard werkende levensgenieters met een passie voor ondernemen en boten. Tijdens onze studie Management Toerisme hebben we elkaar leren kennen. Al snel was er een goeie klik en werden we maatjes. Het duurde vervolgens dan ook niet lang voordat we de handen ineen sloegen en begonnen aan de plannen voor een bedrijfje. Als ervaren watersporters en fanatieke bootliefhebbers was de keus snel gemaakt: wij willen mensen in het zonnetje zetten en wel op het water! Vrijwel iedereen houdt van varen, een drankje en ontspanning, dus dat moeten wij samen brengen! En voila, voordat we het wisten doopte we in de zomer van 2020 onze vloot van 5 sloepjes in Den Bosch en werd Zelf Varen Den Bosch een feit. Inmiddels bestaan we alweer een twee jaar en zijn we uitgebreid naar een vloot met 17 sloepen⚓

zij gingen je voor!
UITSTEKEND
450 recensies op
Hugo Figueira
Hugo Figueira
22. Augustus, 2023.
Nice and smooth experience from start to finish! A nice way to enjoy a relaxing trip sailing a boat through the canals of Den Bosch. Recommended for family and friends!
Nienke Van Dijk
Nienke Van Dijk
21. Augustus, 2023.
Een fijne dag gehad afgelopen zondag op het standaard sloepje bij zelf varen. Ruime zit plaatsen met voorin een lekker lig kussen! Uitleg vooraf is netjes en duidelijk, de boten zijn eenvoudig om te besturen. Borg kun je pinnen en na de vaart eenvoudig terug te pinnen. Mede door zelf varen en het lekkere vast weer een leuke dag gehad!
Erika Pater
Erika Pater
20. Augustus, 2023.
Super goed geregeld! Top.
Frank de Bont
Frank de Bont
17. Augustus, 2023.
Of je al dan niet een leuke ervaring zult hebben met een sloep die je van Zelf Varen Den Bosch afhuurt hangt voor het grootste gedeelte af van het gezelschap waar je mee gaat varen. Uiteraard is de service die dit verhuurbedrijf biedt ook een factor van belang maar wat dat betreft zit dat wel snor. Je wordt vriendelijk ontvangen en krijgt duidelijke uitleg over de boot en de mogelijke vaarroutes. Ikzelf ben al vier keer met de mannen van Zelf Varen Den Bosch in zee gegaan en dat zegt eigenlijk al genoeg. Een vijfde keer gaat er ongetwijfeld komen.
Tamara Cuijpers
Tamara Cuijpers
15. Augustus, 2023.
Twee uurtjes gevaren met een sloep met twee kleine meiden. Het was super leuk en wordt ook super geholpen, voor herhaling vatbaar.
S B
S B
14. Augustus, 2023.
Wat een heerlijke ervaring is dit geweest. We komen zeer binnenkort zeker terug!
Bas Mulders
Bas Mulders
13. Augustus, 2023.
Goed geregeld! Hele leuke ervaring
Marianne van Rooij-Spijkers
Marianne van Rooij-Spijkers
9. Augustus, 2023.
Leuke rondvaart en vriendelijk personeel. Gezellig.
László Parkánszki
László Parkánszki
8. Augustus, 2023.
The boats are in good condition, suitable for family city visit. I'd highly appreciate English communication on website, in emails, and on the maps provided for the tour. Three hours trip was just perfect.
Ellen Willemsen
Ellen Willemsen
8. Augustus, 2023.
Erg leuk om Den Bosch vanaf het water te beleven!
Arrangement op het water
Arrangementen op het water

Geen zin om broodjes te smeren of met koeltassen te sjouwen? Laat je ontzorgen en kies een van onze heerlijke arrangementen!

Benieuwd naar de meest gestelde vragen?

Wij houden van duidelijkheid!

Tijd om te genieten!

Welke optie kies jij?

Plannen concreet? Wacht niet te lang en reserveer direct!

Nog even het weer afwachten of overleggen? 

Scroll naar boven

BESCHIKBAARHEID
CHECK

Check de beschikbaarheid en ontvang binnen +/- 1 uur reactie!